Geautomatiseerde Oplossingen

In een automatisch opslagsysteem wordt de gehele materiaalstroom door computers gestuurd en met speciale machines, zoals stelingbedieningsapparaten, uitgevoerd. Er zijn geen werknemers nodig voor de opslag en het ophalen. De stellingsystemen voor het geautomatiseerde magazijn moeten worden geconfigureerd voor de verschillende materiaalstroomtaken en de goederen die moeten worden opgeslagen. Bijna alle draagarmstellingen kunnen worden uitgebreid of omgebouwd tot een automatisch stellingsysteem met behulp van software en overeenkomstige opslag- en ophaalmachines.
De robuuste draagarmstellingen vormen de basis. Dit is de plaats waar de goederen worden opgeslagen die moeten worden geregistreerd en computer gestuurd moeten worden verplaatst. De passende magazijnsoftware bestuurt alle magazijnprocessen, zoals opslag en retrieval, order verzamelen en inventariseren.
De optimale transporttechniek is de derde schakel in de automatiseringsketen van stellingen. De keuze van het juiste stellingbedieningsapparaat is een van de doorslaggevende factoren voor een soepel automatisch proces.
Alle drie de componenten – draagarmstelling, stellingbedieningsapparaat en magazijnsoftware – zijn op elkaar afgestemd.
Automatische opslagsystemen worden steeds meer aangetroffen in de hout- en metaalhandel, waar lange goederen worden geplukt. De processen in het magazijn zoals opslag en ophalen, voorbereiding voor verzending

Kenmerken van automatische stellingsystemen:

  • Snelheid in orderverzamelprocessen
  • Energie- en kostenbesparingen in het magazijn
  • Kan gebruikt worden in 24-uurs bedrijf
  • Vermindering van de personeelskosten

Contact