Stellingen Buiten

Voor alle goederen die niet noodzakelijk in een hal moeten worden opgeslagen, is buitenopslag een optie. Dit zorgt voor extra opslagruimte. Een eerste vereiste hiervoor is de keuze van de juiste opslagsystemen.
Draagarmstellingen voor buiten gebruik zijn roestvrij en daarom optimale opslagsystemen voor het opslaan van veel lange goederen zoals hout. De stalen profielen van de staanders en armen zijn warmgewalst en heel elastisch, maar hebben toch een hoog draagvermogen. Alle dragende onderdelen van de draagarmstellingen zijn thermisch verzinkt en dus bestand tegen weersinvloeden.
De draagarmstellingen in de buitenruimte kunnen bovendien worden voorzien van een dak. Om goederen tegen regen en sneeuw te beschermen, zijn draagarmstellingen met dak ideaal voor buitenopslag. De dakbedekking kan door de klant worden geleverd. Het dak kan worden ontworpen om te stijgen of af te hellen, afhankelijk van het gebruikte haltransportvoertuig en regenafvoer.
Afhankelijk van de plaats van installatie wordt bij de dimensionering van de opgaande profielen en de dakbalken onder meer rekening gehouden met de sneeuw- en windbelasting van de regio.

Kenmerken voor buiten stellingen:

  • Eenzijdig en tweezijdig gebruik voor extreem zware lasten
  • Thermisch verzinkte kwaliteit voor alle dragende onderdelen
  • Overkappingen en gevelbekleding mogelijk
  • Verschillende beschermingssystemen tegen weersinvloeden beschikbaar

Contact